Halvdagsläger

Vill du uppleva glädje och livskraft och komma ut i naturen? Träffa våra fantastiska terapihästar och gårdens andra djur, prova på terapeutisk ridning eller skogssafari! Eller bara chilla i hängmattan i fårhagen?!

Vi erbjuder individuellt anpassade halvdagsläger med djur och natur i hälsofrämjande syfte till familjer eller enskilt till er/dig som önskar sig avkoppling och återhämtning från livets utmaningar. Hos oss kan ni både vara tillsammans kring något positivt samtidigt som ni kan få enskilda stunder och avskildhet vid behov.Vi bedriver verksamheten utomhus och har rutiner för att förebygga smitta.

Lägren ordnas i samarbete med Rita Schulte Stukenborg, Ridterapi – Stark med häst. Rita är leg. fysioterapeut, socialarbetare och socialpedagog. Hon är certifierad ridterapeut av OHI med lång erfarenhet av att använda hästen som resurs i vård och behandling. Rita har jobbat som fysioterapeut inom barnhabiliteringen och även som socialarbetare med olika socialpedagogiska projekt med barn, ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska diagnoser och psykisk ohälsa.

Hör av er om ni är intresserade!